Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Brzoskwiniowy pudding chia z tapioką i serkiem migdałowym
Brzoskwinia, Cukier, Cynamon, Kardamon, Sok z cytryny, Brzoskwinia, Nasiona chia, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Tapioka (skrobia z tapioki, woda), Ksylitol, Pasta waniliowa, MIGDAŁY w płatkach, Sok z cytryny świeżo wyciskany, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.