Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Buddha bowl z ciecierzycą, komosą ryżową, awokado i marchewką, sos sezamowy
Szpinak baby, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Cynamon, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Komosa ryżowa, Sól, Marchew, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 342 kJ/321 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.