Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Buddha bowl z łososiem
Imbir różowy marynowany, SEZAM biały, Awokado Hass, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rzodkiewka, Ogórek zielony, Ryż jaśminowy, ŁOSOŚ, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Algi wakame, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 762 kJ/421 kcal |
Tłuszcz: 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 39,9 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.