Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń chałwowy z karmelizowanym rabarbarem
Kardamon, Miód pszczeli, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Cukier, Pasta waniliowa, Rabarbar, Sok z cytryny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 717 kJ/171 kcal |
Tłuszcz: 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 31,3 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.