Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.71
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Budyń czekoladowy z fasoli z krokantem z orzechów laskowych i malinami
Kakao, Ksylitol, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Fasola czerwona, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY LASKOWE, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 438 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 15,0 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.