Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń dyniowy z karobem, daktylami, orzechami laskowymi i suszoną żurawiną
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Karob, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Dynia, Olej kokosowy, ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 874 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 39,9 g w tym cukry: 27,3 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.