Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń ryżowy z chrupiącymi kawałkami kakao
Kakao, Miód pszczeli, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Banan, Ryż biały, Sól, Gryka ekspandowana, Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Morwa biała (zawiera DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 982 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 41,5 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.