Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń waniliowo-orzechowy, truskawki
ORZECHY LASKOWE, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 664 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 23,2 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 2,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.