Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń waniliowo-orzechowy, truskawki
ORZECHY LASKOWE, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier trzcinowy, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), Truskawki
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.