Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Less Gluten
Budyń waniliowy z sosem truskawkowym
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 433 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 19,3 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.