Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
-
Budyń waniliowy z sosem wiśniowo-czekoladowym
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MASŁO 82% tł., Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 622 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.