Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Budyń z komosy ryżowej z mango i kurkumą
Chipsy kokosowe, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Imbir, Komosa ryżowa, Ksylitol, Kurkuma, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Sok z cytryny, Mango
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 176 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 50,4 g w tym cukry: 20,2 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.