Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Budyniowe ciasto z truskawkami
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 848 kJ/203 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 21,3 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.