Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bułeczka bao z wegańskim kurczakiem w sosie teriyaki z kolendrą, surówka z marchewki po koreańsku

Marchew, Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Bułeczki Bao Bao (mąka PSZENNA, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdze, maltodekstryna, sól, substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforan), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Szpinak baby, ORZESZKI ZIEMNE, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Kolendra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Szczypiorek, Cukier, Papryka ostra, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 478 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 44,2 g
w tym cukry: 8,9 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 18,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja
  • łubin

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15