Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Vegan
Bułeczka bao z wegańskim kurczakiem w sosie teriyaki z kolendrą, surówka z marchewki po koreańsku
ORZESZKI ZIEMNE, Czosnek, Sok z limonki, Imbir różowy marynowany, Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Szpinak baby, Szczypiorek, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Bułeczki Bao Bao (mąka PSZENNA, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdze, maltodekstryna, sól, substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforan), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka ostra, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Marchew, Cukier, Kolendra, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 478 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 44,2 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 18,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
- łubin
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.