Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.73
Bułeczka drożdżowa z twarożkiem waniliowym i dżemem truskawkowym, winogrona
Bułeczka drożdżowa (zawiera JAJA i GLUTEN), Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Winogrona zielone
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 058 kJ/253 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 38,7 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 10,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.