Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star

Bułeczka z ziołami prowansalskimi z pesto pietruszkowym i serem królewskim, warzywa

Rzodkiewka, Bułka pomidorowa (Mąka PSZENNA 500, przyprawy: mieszanka meksykańska (mąka PSZENNA, mąka PSZENNA graham, sól, papryka suszona, mąka kukurydziana, czosnek, chili, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kwas cytrynowy, słód PSZENNY, kwas askorbinowy), woda, drożdże, cukier, sól, zioła prowansalskie), Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Roszponka, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny, Czosnek, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 052 kJ/490 kcal
Tłuszcz: 28,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g
Węglowodany: 33,8 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 22,7 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: