Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Bułeczka z ziołami prowansalskimi z pesto pietruszkowym i serem królewskim, warzywa
Bułka pomidorowa (Mąka PSZENNA 500, przyprawy: mieszanka meksykańska (mąka PSZENNA, mąka PSZENNA graham, sól, papryka suszona, mąka kukurydziana, czosnek, chili, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kwas cytrynowy, słód PSZENNY, kwas askorbinowy), woda, drożdże, cukier, sól, zioła prowansalskie), Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Roszponka, Rzodkiewka, Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 052 kJ/490 kcal |
Tłuszcz: 28,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 22,7 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.