Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Bułeczka razowa z pestkami dyni z pastą z czarnych oliwek z jajkiem i rukolą, papryka
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Tymianek, Czosnek, JAJA kurze, ORZECHY WŁOSKIE, Rukola, Papryka czerwona, Papryka żółta
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 977 kJ/473 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 47,7 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 16,2 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.