Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bułeczka z pestkami dyni z humusem miso, słupki kalarepy i ogórka kiszonego

Ciecierzyca, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Kalarepa, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), SEZAM czarny, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), syrop klonowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sok z cytryny, Czosnek, Kmin rzymski, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 099 kJ/263 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 40,7 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 11,7 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: