Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Vegan
Bułeczka z pestkami dyni z humusem miso, słupki kalarepy i ogórka kiszonego
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pieprz czarny, Sól, Syrop klonowy, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Kalarepa, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), SEZAM czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 099 kJ/263 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 40,7 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.