Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
Bułeczka z pestkami dyni z twarożkiem z wędzonego tofu z cebulką, ogórek małosolny, papryka czerwona
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Papryka czerwona, Szczypiorek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 757 kJ/181 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 17,4 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 12,8 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.