Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bułeczka z pestkami dyni z twarożkiem z wędzonego tofu z cebulką, ogórek małosolny, papryka czerwona

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Papryka czerwona, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cebula biała, Szczypiorek, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
757 kJ/181 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 17,4 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 12,8 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: