Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bułeczka z pestkami dyni z twarożkiem z wędzonego tofu z cebulką, ogórek małosolny, papryka czerwona

Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Papryka czerwona, Szczypiorek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
757 kJ/181 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 17,4 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 12,8 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: