Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Dairy Free
XXX_Bułeczki bao z łososiem teriyaki, marynowanym imbirem i grillowaną papryką, surówka z czerwonej kapusty
Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Imbir różowy marynowany, Bułeczki Bao Bao (mąka PSZENNA, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdze, maltodekstryna, sól, substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforan), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Papryka czerwona, Papryka żółta, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 545 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 47,2 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 14,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
- łubin
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.