Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.71
-
Dairy Free
Bułeczki razowe z pastą jajeczną i szynką, słupki warzyw
Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Szczypiorek, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Kalarepa, Ogórek zielony, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 017 kJ/482 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 38,4 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 24,9 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.