Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.67
Bułeczki razowe z szynką z indyka i pesto pietruszkowym, słupki warzyw
Marchew, Roszponka, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 067 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 24,7 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.