Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Bułka razowa z dynią, ser radamer, pasta z pieczonych warzyw z czarnuszką, rukola
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Czarnuszka, Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Czosnek, Marchew, Papryka czerwona, Pietruszka, Rukola, Ser radamer (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny)
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.