Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star

Bułka razowa z dynią, ser radamer, pasta z pieczonych warzyw z czarnuszką, rukola

Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Czarnuszka, Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Marchew, Papryka czerwona, Pietruszka, Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser radamer (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
850 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 24,4 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 10,8 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: