Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star

Bułka razowa z dynią, ser radamer, pasta z pieczonych warzyw z czarnuszką, rukola

pomidorki 31%, bułeczka razowa z pestkami dyni 26% (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), pasta 20% (papryka czerwona, marchew, pietruszka, olej rzepakowy, czosnek, czarnuszka, sól, oregano, pieprz czarny), ser radamer 20% (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny), rukola 4%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
849 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 24,3 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 10,8 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: