Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.62 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Burak po burgundzku z komosą ryżową

Burak, Wywar warzywny (zawiera SELER), Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Tymianek, Cebula szalotka, Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Czosnek, Sól, Natka pietruszki, Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), Komosa ryżowa mix

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
899 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 35,9 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 9,0 g
Sól: 8,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: