Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.62
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burak po burgundzku z komosą ryżową
Burak, Wywar warzywny (zawiera SELER), Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Tymianek, Cebula szalotka, Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Czosnek, Sól, Natka pietruszki, Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), Komosa ryżowa mix
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 899 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 35,9 g w tym cukry: 13,9 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 8,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.