Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.62 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Burak po burgundzku z komosą ryżową

Burak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wywar warzywny (zawiera SELER), Komosa ryżowa mix, Woda, Marchew, Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), SELER naciowy, Cebula szalotka, Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Czosnek, Sól, Liść laurowy, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
899 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 35,9 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 9,0 g
Sól: 8,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15