Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Burger buraczkowy z serem kozim i sosem gruszkowym, ryż czarny z groszkiem cukrowym
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Mąka PSZENNA, Pieprz czarny, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Sól, Tymianek, JAJA kurze, Groszek cukrowy, Cynamon, gruszka, Ryż czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 858 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 37,5 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.