Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Burger drobiowy, ryż brązowy z czerwoną fasolą i pieczonymi pomidorkami, sos jogurtowy
Oregano, Fasola czerwona, Kolendra, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Ryż brązowy, Pomidorki cherry, Miód pszczeli, JAJA kurze, Cebula biała, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Indyk, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 065 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 26,5 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 18,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.