Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.62
-
Dairy Free
Burger dyniowy, kasza bulgur, konfitura z czerwonej cebuli, marchewka z groszkiem
Gałka muszkatołowa, Cebula czerwona, Groszek zielony, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Imbir, Soczewica czerwona, Dynia pestki, Dynia, Sól, Sok z limonki, Pieprz czarny, Olej z pestek dyni, Mąka kukurydziana, Kardamon, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 588 kJ/858 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 139,8 g w tym cukry: 15,2 g |
Błonnik: 23,1 g |
Białko: 38,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.