Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
XXX_Burger grzybowy z boczniakami, ziemniaki pieczone, warzywa grillowane
Olej rzepakowy, Soczewica zielona, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Papryka żółta, Papryka czerwona, Cukinia, Natka pietruszki, Pieprz czarny, JAJA kurze, Czosnek, Cebula biała, Boczniaki, Sól, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 299 kJ/788 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 127,5 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 20,3 g |
Białko: 37,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.