Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
XXX_Burger grzybowy z boczniakami, ziemniaki pieczone, warzywa grillowane
Olej rzepakowy, Cukinia, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Papryka żółta, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Soczewica zielona, Pieprz czarny, Natka pietruszki, JAJA kurze, Czosnek, Cebula biała, Boczniaki, Sól, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Ziemniaki
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.