Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burger jaglany z batatami i sosem orzechowym, papryka
Amarantus ekspandowany, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Chili, Papryka czerwona, Kiełki słonecznika, Nasiona słonecznika, Natka pietruszki, Kasza jaglana, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Papryka słodka, Mąka z ciecierzycy, Kurkuma, Imbir, Cynamon, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 972 kJ/471 kcal |
Tłuszcz: 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 66,6 g w tym cukry: 14,0 g |
Błonnik: 14,0 g |
Białko: 18,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.