Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Burger jaglany z kurczakiem, cytrynowe aioli, ogórek kiszony
Kurczak udko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Groszek zielony, Kasza jaglana, JAJA kurze, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Por, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna, Kiełki słonecznika, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 902 kJ/216 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 12,0 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.