Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
-
Burger rybny z chimichurri podany z ryżem brązowym i grillowanymi warzywami
Mąka kukurydziana, Cukinia, Kolendra, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Ryż brązowy, Papryka żółta, Papryka czerwona, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Koperek, DORSZ, Czosnek, Cebula biała, Sól, Płatki OWSIANE, Pieprz czarny, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 063 kJ/732 kcal |
Tłuszcz: 32,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 76,0 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 11,7 g |
Białko: 34,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.