Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.87
-
Less Gluten
Burger "rybny" z fasolą adzuki i glonami, ryż basmati, surówka z zielonego ogórka
Imbir różowy marynowany, SELER korzeniowy, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, JAJA kurze, Pasta z tamaryndowca, Glony nori, Fasola adzuki, Algi wakame, Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sok z limonki, Pieprz czarny, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 021 kJ/722 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 118,6 g w tym cukry: 8,7 g |
Błonnik: 16,6 g |
Białko: 31,1 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- jaja
- mięczaki
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.