Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burger ryżowy z soczewicą, salsa z mango, awokado i papryką, surówka z marchewki
Chili, Olej rzepakowy, Oregano, Cebula biała, Czosnek, Sól, JAJA kurze, Ryż biały, Soczewica czerwona, Cebula czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 322 kJ/316 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 44,6 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.