Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
Burger sojowy z marchewką, kasza kuskus z groszkiem, sos jogurtowo-ziołowy
Kurkuma, Sól, Kolendra, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Kiełki słonecznika, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Groszek zielony, SOJA, JAJA kurze, Marchew, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Otręby PSZENNE, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 568 kJ/614 kcal |
Tłuszcz: 22,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 64,9 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 17,0 g |
Białko: 36,4 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.