Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
Burger sojowy z salsą pomidorową, kasza pęczak, pikle z ogórków
Szczaw krwisty, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Sól, SOJA, Kurkuma, JAJA kurze, Marchew, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Otręby PSZENNE, Olej rzepakowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 058 kJ/731 kcal |
Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 80,7 g w tym cukry: 14,9 g |
Błonnik: 20,4 g |
Białko: 36,2 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.