Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Burger wołowo-wieprzowy, ziemniaki pieczone, surówka z ogórków kiszonych
Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Jabłko, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Ogórek kiszony, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Marchew, Kiełki lucerny, Pieprz czarny, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Wołowina, Wieprzowina, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 747 kJ/418 kcal |
Tłuszcz: 17,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 40,2 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 25,6 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.