Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Burger z batatów, fasoli i quinoa z ostrym sosem pomidorowym, sałatka ze szpinakiem, pomarańczą i granatem, sos sezamowy

Szpinak baby, Granat, Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomarańcza, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, JAJA kurze, Komosa ryżowa mix, Fasola czerwona, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Olej rzepakowy, Mąka kukurydziana, Bułka bezglutenowa mini Margita, Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 825 kJ/675 kcal
Tłuszcz: 24,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 96,7 g
w tym cukry: 17,7 g
Błonnik: 14,4 g
Białko: 16,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • sezam
  • łubin

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: