Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Burger z batatów, fasoli i quinoa z ostrym sosem pomidorowym, sałatka ze szpinakiem, pomarańczą i granatem, sos sezamowy
Szpinak baby, Granat, Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomarańcza, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, JAJA kurze, Komosa ryżowa mix, Fasola czerwona, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Olej rzepakowy, Mąka kukurydziana, Bułka bezglutenowa mini Margita, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 825 kJ/675 kcal |
Tłuszcz: 24,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 96,7 g w tym cukry: 17,7 g |
Błonnik: 14,4 g |
Białko: 16,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- sezam
- łubin
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.