Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Burger z batatów, fasoli i quinoa z ostrym sosem pomidorowym, sałatka ze szpinakiem, pomarańczą i granatem, sos sezamowy

Pomarańcza, Batat, Bułka bezglutenowa mini Margita, Fasola czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak baby, Komosa ryżowa mix, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Granat, Mąka kukurydziana, Koncentrat pomidorowy 30%, Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Cukier, Sok z cytryny, Sól, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 825 kJ/675 kcal
Tłuszcz: 24,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 96,7 g
w tym cukry: 17,7 g
Błonnik: 14,4 g
Białko: 16,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • sezam
  • łubin

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: