Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burger z ciecierzycy i kukurydzy z sosem orientalnym, ryż basmati, surówka z marchewki
Pieprz czarny, Ryż basmati, Kolendra, Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Kiełki słonecznika, SEZAM biały, Natka pietruszki, JAJA kurze, Kukurydza, Olej rzepakowy, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 322 kJ/316 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 43,8 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.