Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Burger z ciecierzycy i szpinaku, ziemniaki pieczone, surówka z ogórków kiszonych
Kiełki rzodkiewki, Szpinak, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Ogórek kiszony, Papryka czerwona, Marchew, Jabłko, Cebula czerwona, Czosnek, Oliwa z oliwek, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Kasza jaglana, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 627 kJ/389 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 70,9 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 10,1 g |
Białko: 13,8 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.