Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93
-
Less Gluten
Burger z ciecierzycy, kukurydzy i fety, ryż czarny, sos ananasowy
Kiełki rzodkiewki, Ryż czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Ananas, Sok pomarańczowy, Mąka ziemniaczana, Cukier, Sól, JAJA kurze, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kukurydza, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Cebula biała, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Mąka kukurydziana, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 317 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 60,2 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.