Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Burger z ciecierzycy z mozzarellą i sosem jogurtowo-ziołowym, ryż brązowy, cukinia
Kiełki słonecznika, Pietruszka, Kolendra, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Ryż brązowy, SELER korzeniowy, JAJA kurze, Cukinia, Marchew, Ciecierzyca, Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 744 kJ/417 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 58,9 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 17,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.