Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burger z cukinii z pomidorowym hummusem, ryż czarny
Mąka kukurydziana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Kiełki słonecznika, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kmin rzymski, Cukier, Ziemniaki, JAJA kurze, cukinia, SEZAM czarny, Ryż czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 891 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 73,9 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.