Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
Burger z czarnej fasoli i quinoa z sosem BBQ, ziemniaki pieczone, surówka coleslaw
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Gałka muszkatołowa, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Papryka wędzona, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JAJA kurze, Komosa ryżowa mix, Fasola czarna, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Cebula biała, Sól, Siemię lniane, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 156 kJ/276 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 50,0 g w tym cukry: 13,6 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.