Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Vegan
Burger z czarnej fasoli z salsą z awokado i mango, ryż basmati, surówka meksykańska
bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Komosa ryżowa mix, Kolendra, Awokado Hass, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż basmati, Kiełki słonecznika, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Fasola czarna, Mąka PSZENNA, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Cebula biała, Sól, Siemię lniane, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Surówka meksykańska
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 471 kJ/351 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 67,5 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.