Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burger z czerwonej fasoli i marchewki z salsą ananasową, ryż brązowy, surówka z czerwonej kapusty
Kmin rzymski, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Kapusta czerwona, Cukier, Cebula, Natka pietruszki, Ananas, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Cebula czerwona, Ryż brązowy, JAJA kurze, Marchew, Fasola czerwona, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 691 kJ/643 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 97,2 g w tym cukry: 19,2 g |
Błonnik: 20,2 g |
Białko: 21,6 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.