Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Less Gluten
Burger z czerwonej fasoli z sosem meksykańskim
Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Nasiona słonecznika, Fasola czerwona, Kasza jaglana, Sól, Marchew, JAJA kurze, Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Cebula czerwona, Czosnek, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 426 kJ/580 kcal |
Tłuszcz: 18,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 73,1 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 11,9 g |
Białko: 24,9 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.