Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
-
Less Carb
Burger z dodatkiem sera szafir, konfiturą z czerwonej cebuli i frytkami z marchewki i pasternaku
Szpinak baby, Pieprz cayenne, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cebula czerwona, Rozmaryn, Pasternak, Papryka słodka, Cebula biała, Papryka ostra, Marchew, JAJA kurze, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Indyk, Ser szafir (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 387 kJ/331 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 30,0 g w tym cukry: 11,7 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.