Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Burger z indyka z cukinią i grahamką, sałatka z roszponką i kolorową papryką
Roszponka, Oliwa z oliwek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Papryka żółta, Papryka czerwona, Papryka czerwona, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Rozmaryn, Papryka wędzona, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Indyk, Natka pietruszki, JAJA kurze, Czosnek, cukinia, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 599 kJ/382 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 44,9 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.