Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Burger z indyka ze szpinakiem i ryżem jaśminowym na świeżej sałacie, sos jogurtowy z ogórkiem i miętą
Sałata mix, ORZECHY NERKOWCA, Kiełki brokuła, Ogórek zielony, Mięta, Sok z limonki świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Szpinak, JAJA kurze, Ryż jaśminowy, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Indyk, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 795 kJ/190 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 20,1 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 18,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.