Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star
  • Dairy Free

Burger z soczewicy z tajskim sosem mango, makaron ryżowy, surówka z marchewki

Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Pieczarki, Soczewica zielona, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Marchew, Cebula biała, JAJA kurze, Płatki OWSIANE, Olej rzepakowy, Kolendra, Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Natka pietruszki, Czosnek, SEZAM czarny, Kmin rzymski, Sól, Imbir różowy marynowany, Papryczka chili, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 262 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 51,6 g
w tym cukry: 7,7 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 12,0 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: