Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Burger z tofu z salsą pomidorową, ryż czarny, surówka coleslaw
Kiełki lucerny, Papryka ostra, Nasiona słonecznika, JAJA kurze, Czosnek, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Ryż czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 577 kJ/855 kcal |
Tłuszcz: 29,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 113,1 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 37,7 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.